Πρώην αδικημένος παικταράς της Ρεάλ θέλει να επιστρέψει αλλά οι Μαδριλένοι έχουν μάτια για άλλον

Είχε πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του. Πλέον, πιο ώριμος από ποτέ και κορυφαίος στην πλευρά του επιθυμεί να φορέσει ξανά τη λευκή φανέλα.

Πρώην αδικημένος παικταράς της Ρεάλ θέλει να επιστρέψει αλλά οι Μαδριλένοι έχουν μάτια για άλλον
AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει αριστερό μπακ και όλο το κλαμπ δουλεύει για να ντυθεί στα λευκά ο Αλφόνσο Ντέιβις. Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Τέο Ερνάντεζ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις καθώς επιθυμεί την επιστροφή του στην πρωτεύουσα ή την κάλυψη της θέσης του Καναδού στην Μπάγερν.

Περισσότερο, όμως, ο Ερνάντεζ φέρεται να θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ και να σβήσει το προηγούμενο πέρασμά του...

Στην Ρεάλ, βέβαια, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo σκέφτονται μονάχα τον Αλφόνσο Ντέιβις τη δεδομένη στιγμή. Τα Μέσα σημειώνουν ότι οι Μαδριλένοι θα περιμένουν τον Καναδό μπακ ή αυτό το καλοκαίρι και θα πληρώσουν transfer ή το επόμενο που βγαίνει ελεύθερος.

Δεδομένα η Μπάγερν κάνει προσπάθειες να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, οπότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θ' αντιδράσει η Ρεάλ εάν ο Αλφόνσο Ντέιβις πει το αναπάντεχο "ναι" στους Βαυαρούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK