Πρώην άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει για να σώσει ομάδα Γ' Εθνικής

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φοράει ξανά το σορτς για μόνο τρία ματς, όχι όποια κι όποια όμως. Πρόκειται για τρία παιχνίδια η... ζωή σου ο θάνατος μου στη Γ' Εθνική.

Πρώην άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει για να σώσει ομάδα Γ' Εθνικής

Η Ζάκυνθος έχει δελτίο σε ισχύ με τον Ζαουάντ Ζαϊρί και κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στο νησί και να αγωνιστεί σε τρία ματς "φωτιά" της Γ' Εθνικής.

Ο Μαροκινός, που βοήθησε την Ζάκυνθο να πάρει την άνοδο από το Α' τοπικό στη Γ' Εθνική, τώρα καλείται να... σώσει τη νησιωτική ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζαϊρί έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σοσό όταν αγωνιζόταν για τους Γάλλους, φορώντας την περίφημη κορδέλα στο κεφάλι, κι αργότερα φυσικά όταν πήρε μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο του 36χρονου Μαροκινού δεν θα είναι εύκολο μια και υποβιβάζονται πέντε ομάδες από τις 12. Η Ζάκυνθος βρίσκεται στον 5ο με 22 βαθμούς στην 9η θέση, τέσσερις πόντους κάτω από τη ζώνη, καθώς με 26 στην 7η θέση βρίσκεται ο Διαγόρας Βραχνεικών.

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK