Πρώην παίκτης έγινε τεχνικός διευθυντής, βλέπει 50 ματς την εβδομάδα και κοιμάται στο γήπεδο

Νέρντουλας ή επαγγελματίας; Ο τεχνικός διευθυντής της Χάβρης, Ματιέ Μποντμέρ μίλησε για το καθημερινό του πρόγραμμα και προκάλεσε αντιδράσεις.

Amien's Mathieu Bodmer, left, challenges for the ball with PSG's Blaise Matuidi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Aug. 5, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
Ο Μποντμέρ όταν ήταν παίκτης της Λυών AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ματιέ Μποντμέρ με θητείες σε Παρί, Λυών και Νις έχει γίνει πλέον τεχνικός διευθυντής για την Χάβρη η οποία αγωνίζεται στην Ligue 2. Ο 39χρονος παλαίμαχος έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του και σε συνέντευξή του στην Equipe μίλησε για το ασφυκτικό του πρόγραμμα.

Πρώτα απ' όλα ο Μποντμέρ είπε πως κοιμάται ελάχιστα, ίσως πέντε ώρες την ημέρα, και κάποιες απ' αυτές στο γήπεδο της ομάδας. Από εκεί και πέρα αποκάλυψε ότι η εβδομάδα του κλείνει με την παρακολούθηση 50 αγώνων από την πρώτη κατηγορία έως την τελευταία στις ακαδημίες.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μέσα στα 50 ματς παρακολουθεί μαγνητοσκοπημένα παιχνίδια από τις Κορέα, Λιβύη και Παναμά. Καταλαβαίνουμε πως ο Μποντμέρ από τη στιγμή που κοιμάται ελάχιστα δεν βγαίνει το πρόγραμμά του εάν δεν βλέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο κι όμως Κβαρατσχέλια! Ολόκληρη περιοχή στην Ιταλία έψαχνε στο Google να δει τι σημαίνει "lombalgia"

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε ματς της Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε σούταρε και πέτυχε μπαλκόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK