Πρώην παίκτης της Άρσεναλ αποβλήθηκε εξαιτίας του... ονόματός του

Κι όμως συνέβη κι αυτό το απίθανο στην Αγγλία! Πρώην ταλέντο της Άρσεναλ αποβλήθηκε εξαιτίας μιας παρεξήγησης που προκλήθηκε λόγω του... επιθέτου του (PHOTO)!

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ αποβλήθηκε εξαιτίας του... ονόματός του
AP PHOTO/SANG TAN

Κανείς δεν θυμάται τον Σάντσες Γουάτ (Sanchez Watt), ούτε καν οι ίδιοι οι "κανονιέρηδες" των οποίων υπήρξε ποδοσφαιριστής επί έντεκα ολόκληρα χρόνια. Από το ξεκίνημά του, δηλαδή, στις ακαδημίες της Άρσεναλ το μακρινό 1998 μέχρι και το 2009 όταν και έψαξε αλλού την τύχη του.

Σήμερα, αγωνίζεται για τη Χέμελ Χέμπστεντ -ομάδα της ΣΤ' κατηγορίας- της Αγγλίας και στο ματς της Τρίτης με αντίπαλο την εξίσου άσημη Ίστ Θούροκ, το όνομά του ακούστηκε ξανά λόγω ενός τραγελαφικού περιστατικού!

Πιο συγκεκριμένα, διαφώνησε μ' ένα σφύριγμα του διαιτητή και πάνω στα νεύρα του κλώτσησε την μπάλα μακριά, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα. Όλα καλά ως εδώ.

Η όλη παρανόηση ξεκίνησε όταν ο ρέφερι τον ρώτησε πως ονομάζεται για να τον καταγράψει και εκείνος του απάντησε "Watt. Watt". Ο διαιτητής θεώρησε ότι ο 27χρονος τον ειρωνευόταν λέγοντάς του "What" - σ.σ στα Αγγλικά σημαίνει "Τι;"- ζητώντας του ουσιαστικά τα "ρέστα" για την προηγούμενη κίτρινη κάρτα, κάτι που είχε ως συνέπεια να δεχθεί την -ίσως- πιο αστεία κόκκινη κάρτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Βέβαια, ύστερα απ' την προτροπή του αρχηγού των γηπεδούχων, ο διαιτητής αναίρεσε την γκάφα του και επανέφερε τον Watt στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK