Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ έστειλε τον Ζλάταν στο MLS

Το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έκλεισε για τον Ιμπραΐμοβιτς. Και σε αυτή του την επιλογή συντέλεσε ένας πρώην παίκτης της αγγλικής ομάδας που τον έπεισε να αφήσει μετά από 19 χρόνια το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για χάρη του ηλιόλουστου Λος Άντζελες.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup Quarter Final soccer match between Bristol City and Manchester United at Ashton Gate, Bristol, England, Wednesday, Dec. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup Quarter Final soccer match between Bristol City and Manchester United at Ashton Gate, Bristol, England, Wednesday, Dec. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP IMAGE

Λίγοι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα θυμούνται ή θα έχουν ακούσει το όνομα του Γιόβαν Κιρόφσκι, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Κι αυτό, διότι ο Αμερικανός έχει υπάρξει παίκτης της αγγλικής ομάδας από το 1992 έως το 1996, χωρίς να έχει καταγράψει κάποια επίσημη εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα.

Ο Κιρόφσκι που έχει σκοπιανές ρίζες αποτελεί τον μοναδικό Αμερικανό ποδοσφαιριστή που έχουν αποκτήσει ποτέ οι "κόκκινοι διάβολοι", αλλά συνάμα και τον μόνο παίκτη από την αμερικανική ήπειρο που έχει κατακτήσει το Champions League, με τη φανέλα όμως της Ντόρτμουντ.

Η αμερικανική ομάδα είχε επιχειρήσει να αποκτήσει τον "Ίμπρα" το καλοκαίρι του 2016, όταν ο ίδιος αποφάσισε να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ". Παρόλα αυτά ο Αμερικανός τεχνικός διευθυντής διατηρούσε επαφή από τότε με τον Σουηδό επιθετικό, καταφέρνοντας να αποσπάσει την υπογραφή του, ύστερα από ενάμιση χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΛΑΞΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK