"Προκάλεσε" πάλι ο Τσιάρτας

Ο Βασίλης Τσιάρτας έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αμφότεροι συζήτησαν θέματα εθνικά, θρησκείας και... ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με νέα τοποθέτησή του "προκάλεσε" συζητήσεις.

"Προκάλεσε" πάλι ο Τσιάρτας

Το τελευταίο διάστημα οι τοποθετήσεις του Βασίλη Τσιάρτα στα social media έχουν γίνει δέκτες αρνητικών σχολίων.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στις αρχές Οκτωβρίου είχε αναφερθεί στις διατάξεις αλλαγής φύλου στα 15 έτη, γράφοντας τότε στα social: " Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν" και συμπλήρωσε: " Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα."

Με αφορμή τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα είχε τοποθετηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο παρελθόν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής (σ.σ. Τσιάρτας). Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν."

Έφτασε η στιγμή λοιπόν οι δύο άνδρες να συναντηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο να δηλώνει: " Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και τις υποστηρίζουμε."

Από την πλευρά του ο Τσιάρτας με αφορμή το πιο πρόσφατο post την ελληνική σημαία που πρέπει να κρατούν μόνο Έλληνες, συμπλήρωσε: " Η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα."

Ιερώνυμος και Τσιάρτας, μάλιστα, συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ίδρυση ακαδημιών ποδοσφαίρου από την Αρχιεπισκοπή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK