Πρόκριση από την Κρήτη

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου από τον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Η αποστολή και τα πλάνα του Αναστασίου. Γευμάτισε με τους παίκτες ο Αλαφούζος.

Πρόκριση από την Κρήτη
INTIME SPORTS

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα σεζόν και την Τετάρτη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (19/3-19:00), οι "πράσινοι" στοχεύουν στη νίκη που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό από το πρώτο παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λαγός-Πέτριτς-Μπαϊράμι, ο Πράνιτς συμπεριλήφθηκε στην 20αδα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο Κροάτης μέσος θα βρίσκεται πιθανότατα στον πάγκο.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα και στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Μπεργκ, Αμπέιντ και Κουτρουμπής. Οι δύο πρώτοι μπήκαν ως αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο τρίτος δεν αγωνίστηκε επειδή ήταν τιμωρημένος. Ερωτηματικό αποτελεί η θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς βασικός στο κύπελλο παίζει μέχρι τώρα ο Κοτσόλης και μένει να δούμε την απόφαση του Έλληνα τεχνικού.

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο ή Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας και Κλωναρίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί, όπου παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια γευμάτισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και με το τεχνικό επιτελείο, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK