Προοδευτική: Δύσκολα ο Πουλόπουλος

Προοδευτική: Δύσκολα ο Πουλόπουλος
Το πάθος του Γιώργου Πουλόπουλου να προσφέρει στην ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ του στοίχισε (όπως δείχνουν τα πράγματα) την συμμετοχή του στο παιχνίδι-σταθμό της Προοδευτικής στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό με τον Ακράτητο στα Ανω Λιόσια την προσεχή Κυριακή.

O δυναμικός αμυντικός των "βυσσινί" αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τετράκεφαλό του από τον οποίο ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ για τον αγώνα με τους ουραγούς της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν λίγες ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση αλλά στην Προοδευτική δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή που θα φέρει τον παίκτη πολύ πίσω. Ολα δείχνουν πάντως ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πρέπει να αναζητήσει άλλες λύσεις για την άμυνά του.

Αντίθετα τα νέα για τους Νταγκουνάκη, Δασκαλάκη και Αρχοντούλη είναι ευχάριστα. Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και εκτός απροόπτου θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους.

Οσον αφορά το θέμα του Μόρα η Προοδευτική αναμένεται να φτάσει στα άκρα για να δικαιωθεί. Εκτός από την προσφυγή στην FIFA η οποία θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας η ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσει τον παίκτη πίσω από την ΑΕΚ. Η οικονομική ασυνέπεια της Ενωσης έχει βγάλει έξω από τα ρούχα του τον Γιάννη Καρρά ο οποίος περίμενε πως και πως τις δόσεις για την μεταγραφή του διεθνούς αμυντικού. Αρχικά η ΑΕΚ κατέβαλλε στην Προοδευτική 20000 ευρώ αλλά στην συνέχεια άφησε την υπόθεση στην τύχη της. Τα μέχρι στιγμής χρωστούμενα ανέρχονται στο ύψος των 80000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK