Προοδευτική: Κόης έφυγε, Γουλέτας ήρθε

Προοδευτική: Κόης έφυγε, Γουλέτας ήρθε
Παρελθόν αποτελεί για την Προοδευτική ο Θανάσης Κόης! Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν δέχτηκε την βελτιωμένη πρόταση που του έκανε η ομάδα του Κορυδαλλού (ύψους 45.000 ευρώ) και έβαλε τέρμα στην καριέρα του στους "βυσσινί".

Ό Κόης αποδείχτηκε, όπως αναμενόταν, σκληρός διαπραγματευτής αφού είχε στα χέρια του πρόταση από ομάδα Α' Εθνικής. Αυτή η ομάδα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Χαλκηδόνα που θα εντάξει τον 28χρονο τερματοφύλακα στο δυναμικό της τα επόμενα 24ωρα.

Σχολιάζοντας την φυγή του Κόη από την ομάδα του ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε τον παίκτη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Κόης πρόσφερε στην Προοδευτική αλλά νομίζω ότι η Προοδευτική του πρόσφερε περισσότερα. Του εύχομαι καλή τύχη όπου και αν πάει. Αξίζει πολύ σαν ποδοσφαιριστής. Ελπίζω στην νέα του ομάδα να τον αγαπήσουν όσο και στην Προοδευτική".

Μέσα στην αναστάτωση που προκάλεσε η διακοπή της συνεργασίας με τον Κόη, η Προοδευτική ανακoίνωσε την μεταγραφή του Κώστα Γουλέτα. Πρόκεται για 28χρονο δεξί μπακ-χαφ που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Καλλιμάνη στην δεξιά πλευρά της ομάδας του Κορυδαλλού. Ο Γουλέτας πέρυσι φόρεσε 12 φορές (δύο 90λεπτά) την φανέλα των Τρικάλων ενώ όταν η θεσσαλλικός σύλλογος σταμάτησε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετακόμισε για δύο μήνες στο Ρουφ.

Επίσης ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του νεαρού Κλαδάκη και η επιστροφή του Αρχοντούλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK