Προοδευτική: Οργή για Σπυρόπουλο

Προοδευτική: Οργή για Σπυρόπουλο
H κακή διαιτησία του Σπυρόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας δικαίωσε τους ανθρώπους της Προοδευτικής για τις διαμαρτυρίες που εξέφρασαν για την διαιτησία του εν λόγω ρέφερι στο ματς με τον Ακράτητο.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Προοδευτικής Γρηγόρης Δράγαζης μίλησε σε σκληρή γλώσσα για τον Ρουμελιώτη διαιτητή: "«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ομάδα που φωνάζει πριν δικαιώνεται «Χωρίς να θέλουμε να αναμιχθούμε στα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα, να πούμε ότι στο δικό μας ματς με τον Ακράτητο -το μοναδικό που όλως περιέργως δεν το έδειξε η τηλεόραση- με διαιτητή τον Σπυρόπουλο έγιναν χειρότερα. Επειδή λοιπόν η κατάσταση για μας έχει φτάσει στο απροχώρητο και χωρίς αυτό να φανεί ως απειλή έχουμε να πούμε ότι εμείς, που μέχρι και την περασμένη αγωνιστική παρείχαμε άριστη φιλοξενία στους διαιτητές θα αναγκαστούμε απο 'δω και πέρα να αλλάξουμε τη στάση μας. Όποιος δεν έχει διάθεση να σφυρίξει 50-50 καλό θα ήταν να δηλώσει κώλλυμα. Διαφορετικά δεν εγγυώμαστε για τίποτα".

Με ακόμα πιο σκληρές εκφράσεις μίλησε για τον Σπυρόπουλο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Προοδευτική Γιάννης Καρράς ο οποίος είπε: " Κάθε πουτ... έχει και την ρουφιάνα της. Δεν πρέπει να τιμωρούμε μόνο την πουτ... αλλά και την ρουφιάνα"!

Στον αγωνιστικό τομέα η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη χωρίς τους Αγγελόπουλο και Καραναστάση που ήταν άρρωστοι. Πουλόπουλος και ο Αρχοντούλης έτρεξαν μόνοι τους, ενώ από τη Δευτέρα σε πρόγραμμα θα μπει και ο Δασκαλάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK