Προοδευτική: Τεσσάρα στον Εθνικό Αστέρα

Προοδευτική: Τεσσάρα στον Εθνικό Αστέρα
Aν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο η Προοδευτική νίκησε 4-2 τον Εθνικό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ Κορυδαλλού την Τρίτη το μεσημέρι. Οι Καισαριανιώτες άρχισαν πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Καούνου στο 25' και του Μάρτολο στο 38'. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους η Προοδευτική είχε δοκάρι με τον Καζάντζη ενώ έχασε πέναλτι και με τον Μάγγο.

Στο δεύτερο μέρος οι "βυσσινί" εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας και πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Ο Κουτσουπιάς στο 59', ο Χατζηγεωργαλής στο 75', ο Θάνος στο 78' και ο Ρας στο 88' ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο. Κέρδος για την Προοδευτική ήταν η παρουσία του Καραναστάση που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.


* Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς της Προοδευτικής και γενικά για τους κατοίκους του Κορυδαλλού. Η περιοχή αναμένεται να αποκτήσει νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο χώρο των λατομείων στο Ανω Κορυδαλλό με συνέπεια η Προοδευτική να αποκτήσει νέο και σύγχρονο γήπεδο με έξοδα της ΓΓΑ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης εξήγγειλε την κατασκευή των εγκαταστάσεων η οποία θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια. Μένει να δούμε αν από τα (προεκλογικά) λόγια θα περάσουμε μετεκλογικά και στις πράξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK