Προπονητής από την Ολλανδία για την διαδοχή Κλοπ, κουβαλά στην πλάτη δύο "ασημικά" και ετοιμάζεται να μετρηθεί στο επόμενο level

Η ταιριαστή του φιλοσοφία είναι αυτή που τον έφερε εδώ και φυσικά είναι το δυνατό του χαρτί ενάντια στον ανταγωνισμό.

Feyenoord's head coach Arne Slot, right, and Roma's head coach Daniele De Rossi attend the Europa League play-off second leg soccer match between Roma and Feyenoord at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 22, 2024 (AP Photo/Alessandra Tarantino)
(AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Λίβερπουλ αποδείχθηκε εν τέλει πως ποτέ δεν έκλεισε την υπόθεση προπονητή και φυσικά όσο περνάει ο καιρός, άλλο τόσο θα προκύπτουν νέα ονόματα και σενάρια. Συγκεκριμένα, ο ανερχόμενος τεχνικός της Φέγενορντ φέρεται να είναι πρώτος αυτή την στιγμή στην λίστα για να διαδεχθεί τον Κλοπ.

Ο Άρνε Σλοτ οδήγησε τη Φέγενορντ στην κατάκτηση του τίτλου στην Eredivisie την περασμένη σεζόν και κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας φέτος, κερδίζοντας τη Ναϊμέχεν. Αυτή τη στιγμή απέχει εννέα βαθμούς από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν στη μάχη του φετινού τίτλου με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, επομένως η ομάδα του αναμένεται να παραδώσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας.

Το σύνολο του 45χρονου τερμάτισε τρίτο στους ομίλους του Champions League φέτος και αποχώρησε από το Europa League μετά την ήττα από τη Ρόμα. Ο Σλοτ φαίνεται πως προτιμά τα συστήματα 4-3-3 και 4-2-3-1 και συχνά αλλάζει τις προσεγγίσεις του ανάλογα τον αντίπαλο και γενικά το στιλ παιχνιδιού του είναι πολύ δυναμικό με έντονο πρέσινγκ και έμφαση στην ταχύτητα. Ο ίδιος μάλιστα έχει υποστηριχθεί από τον Ολλανδό θρύλο Μάρκο φαν Μπάστεν για το έργο του, ο οποίος είπε τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Ο Φαν Μπάστεν δήλωσε: "Νομίζω ότι ο Slot είναι πολύ καλός. Ελπίζω να μείνει περισσότερο στην Ολλανδία γιατί είναι ένα "δώρο" για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Μπορεί πραγματικά να πάει οπουδήποτε: Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ... Είμαι πραγματικά πεπεισμένος γι' αυτό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ Μάικλ Έντουαρντς και ο αθλητικός διευθυντής Ρίτσαρντ Χιουζ συνεχίζουν να ηγούνται της προσπάθειας αναζήτησης προπονητή μαζί με τον αναλυτή δεδομένων Γουίλ Σπίρμαν, ωστόσο η πρόκληση είναι τεράστια λόγω της τεράστιας παρακαταθήκης του Κλοπ, επομένως η υπόθεση προπονητή συνεχίζεται και μένει να φανεί αν ο Ολλανδός coach θα είναι η τελική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μουρίνιο ξαναχτυπά, τα ονόματα που ήθελε να απομακρύνει βρίσκονται ακόμη στην Γιουνάιτεντ

Ο Ντε Χέα έγινε φάντασμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, δεν τον θέλει κανείς ή δεν θέλει κανέναν εκείνος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK