Προπονητής που υποβιβάστηκε σε απευθείας συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου

Φουλ τις μηχανές για την πρόσληψη προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου. Απευθείας επαφή με ανερχόμενο προπονητή που μόλις γνώρισε την πικρή γεύση του υποβιβασμού.

Bayern's head coach Thomas Tuchel reacts prior the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τόμας Τούχελ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Κατεβαίνει ράφι, αλλά εμπιστεύεται το πρότζεκτ η Μπάγερν Μονάχου η οποία άφησε στην άκρη τα μεγάλα ονόματα και συζητάει με τον Βινσέντ Κομπανί. Ο Βέλγος κόουτς μόλις υποβιβάστηκε στην Championship με την Μπέρνλι, ωστόσο η φήμη που τον ακολουθεί ήταν αρκετά για να κινήσει το ενδιαφέρον των Βαυαρών.

Το συμβούλιο της Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει απευθείας επαφή με τον Κομπανί με τον νεαρό τεχνικό να αποδέχεται σε πρώτη φάση τις συζητήσεις. Δεν υπάρχει βέβαια καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο πρώην αρχηγός της Σίτι ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον και πως βρίσκεται στη λίστα.

Θυμίζουμε πως ο Βινσέντ Κομπανί μόλις έκανε το ξεπέταγμά του γνώρισε την αποθέωση από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός, μάλιστα, είχε πει τότε ότι είναι γραμμένο στα άστρα κάποια στιγμή ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός να κάτσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK