Προπονητής του μήνα ο... νεοφώτιστος!

Την περσινή περίοδο έκανε ένα μικρό... θαύμα ανεβάζοντας την Χάντερσφιλντ στην Πρέμιερ Λιγκ και λίγες εβδομάδες αργότερα, ψηφίστηκε ως ο προπονητής του μήνα στη μεγάλη κατηγορία!

Huddersfield's team manager David Wagner arrives in the stands for the English FA Cup soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad stadium in Manchester, Wednesday, March 1, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
David Wagner AP

Γεννημένος στην δυτική Γερμανία πριν από 45 χρόνια, ο Ντέιβιντ Βάγκνερ έκανε καριέρα ως επιθετικός όχι με ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια.

Το 2005 σταμάτησε την καριέρα του και έξι χρόνια αργότερα ξεκίνησε αυτή του προπονητή! Από το 20011 μέχρι το 2015 βρέθηκε στα τμήματα υποδοχής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να αποδεχθεί την πρόκληση της Χάντερσφιλντ τον Νοέμβριο του 2015.

Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα τόσο ο ίδιος όσο και ο αγγλικός σύλλογος αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού οι "Terriers" ανέβηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Βάγκνερ ψηφίστηκε ο κορυφαίος προπονητής του μήνα!

H Χάντερσφιλντ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το λες και.... success story!

News 24/7

24MEDIA NETWORK