Προς πώληση περιζήτητος επιθετικός της Premier League

Άρσεναλ και Τσέλσι θα παλέψουν για την υπογραφή του, θα είναι όμως οι μόνοι;

Chelsea's Tammy Abraham, left, challenges for the ball with Arsenal's Gabriel Martinelli during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Tammy Abraham, left, challenges for the ball with Arsenal's Gabriel Martinelli during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό ο επιθετικός του να παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Ο Ιβάν Τόνεϊ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως επίσης και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Ο Τόμας Φρανκ παραδέχθηκε πως θα σταθεί εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του να διατηρήσει τον Άγγλο επιθετικό στο ρόστερ, επομένως μια πώληση, και μάλιστα στα πρότυπα ενός πλειστηριασμού, είναι ένα σενάριο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις: "Είναι προφανές ότι ο Ιβάν Τόνι πιθανότατα θα πωληθεί το καλοκαίρι. Μπορεί να είναι ακριβό να πουλήσεις τον καλύτερο παίκτη σου, αλλά από την άλλη πλευρά, γνωρίζω επίσης ότι μέχρι το καλοκαίρι, θα του απομένει μόνο ένας χρόνος στο συμβόλαιό του μαζί μας. Ξέρουμε επίσης πόσο αξίζει. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί επιθετικοί στον κόσμο που είναι καλύτεροι από αυτόν αυτή τη στιγμή. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία. Προσωπικά, ως προπονητής, θα προτιμούσα να κρατήσω τον Τόνι, αλλά μια μέρα θα είχε πλάκα να τον δούμε σε μια κορυφαία ομάδα. Αυτόν τον χειμώνα, στην πραγματικότητα δεν είχαμε καμία προσφορά γι' αυτόν, αλλά θα με εξέπληττε αν δεν υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που να ενδιαφέρονται γι' αυτόν".

Οι γίγαντες της Premier League, η Άρσεναλ και η Τσέλσι, είναι από καιρό “θαυμαστές” του Άγγλου επιθετικού. Αν και οι "μέλισσες" δεν δέχτηκαν καμία προσφορά για τον Τόνι στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, περιμένουν προσφορές για τον παίκτη όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Από τότε που επέστρεψε από την τιμωρία του, ο Τόνι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια της Premier League για την ομάδα του και έχει σκοράρει δύο φορές.

Περισσότερα εδώ

Τυφλή εμπιστοσύνη Ποτσετίνο στους παίκτες του

Υποστηρίζει την απόφαση για Ντε Ρόσι ο Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK