Προς Βέλγιο ο Μάρτενς

Η Σερκλ Μπριζ θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μέσου του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα. Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Προς Βέλγιο ο Μάρτενς
INTIME SPORTS

Πολλά είναι το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάαρτεν Μάρτενς να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο.

Οι "μνηστήρες" του πολλοί. Ο βασικότερος, όμως, είναι η Σερκλ Μπριζ. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας "standaard.be" το απόγευμα της Τρίτης (30/12), ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να δοθεί δανεικός στην ομάδα.

Η μεταγραφή - δανεισμός, αν τελικά οριστικοποιηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα βελγικά μέσα ενημέρωσης, αφού οι συμπατριώτες τρέφουν μεγάλο σεβασμό στον Μάρτενς.

Οψιόν αγοράς

Μάλιστα, σε άλλες βελγικές ιστοσελίδες αναφέρεται πως η Σερκλ Μπριζ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάρτενς το καλοκαίρι και στον δανεισμό του θα υπάρχει οψιόν αγοράς, με την καταβολή της οποίας στον ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα αποδεσμευθεί μετά το πέρας του δανεισμού του.

Η θέση της ΠΑΕ

Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πως υπάρχει διαπραγμάτευση με την Σερκλ Μπριζ, ακόμη, όμως, δεν έχει κλείσει οριστικά συμφωνία. Απ' ότι φαίνεται όμως είναι απλά θέμα χρόνου να τελειώσει το ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK