Πρόταση 1,2 εκατ. η "Αλάνια" για Βιγιαφάνιες

Η επίσημη προσφορά της τουρκικής ομάδας που έφερε ο... κανονικός μάνατζερ του "Βίγια" και συζητάει ο Παναθηναϊκός, το απίθανο συμβόλαιο που προσφέρουν στον Αργεντινό και η συμφωνία που είναι... καθ' οδόν!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός ατζέντης του Λούκας Βιγιαφάνιες, Ράιαν Σεσάρ Κόστα. δεν ήρθε... τυχαία το πρωί της Δευτέρας (21/1) στην Αθήνα. Και βεβαίως η συνάντησή του το μεσημέρι της ίδιας μέρας (απ' τις 12.30 μ.μ., έως τις 3 μ.μ.) δεν έγινε απλώς για να συζητήσουν διερευνητικές προσεγγίσεις ομάδων του εξωτερικού για τον πελάτη του, αλλά για να μεταφέρει επίσημη πρόταση για τον "Βίγια" από την τουρκική Αλάνιασπορ, στην οποία αγωνίζονται οι Έλληνες Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της τουρκικής ομάδας (13η με 18 βαθμούς στη λίγκα της) είναι ύψους 1,2 εκατ. ευρώ cash, ενώ προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του στον Παναθηναϊκό είναι 220.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός επί του παρόντος προσπαθεί ν' ανεβάσει όσο μπορεί τα χρήματα της μεταγραφής και γι' αυτό ακριβώς το λόγο έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα ραντεβού μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, αργά το βράδυ της Δευτέρας (21/1), προκειμένου να υπάρξει ένα πρώτο όριο συμφωνίας. Με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της παραχώρησης σ' ένα ποσό που μπορεί να φτάσει το 1,3 εκατ.ευρώ και πιθανό ποσοστό μεταπώλησης για τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής απ' την πλευρά του είναι απόλυτα θετικός στο να προχωρήσει το θέμα και να μετακομίσει στην Τουρκία, αφού τα λεφτά είναι... εξωφρενικά και είναι χαρακτηριστικό πως πιέζει πολύ τις τελευταίες ημέρες για να αποχωρήσει και να βάλει ένα ποσό στα ταμεία του ο σύλλογος.

Για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό υπήρξαν προσεγγίσεις το τελευταίο δεκαήμερο από τις Ναντ, Λιλ, Μάιντς, Φιορεντίνα κι από έναν σύλλογο της Ισπανίας, όμως απ' τη στιγμή που μπήκαν οι Τούρκοι με αυτά τα ποσά, η μεταγραφή πήρε... κατεύθυνση προς Τουρκία μεριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK