Προτείνει Μελισσανίδη για πρόεδρο της συνεδρίασης ο Ηρακλής!

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη προτείνει με επιστολή της η ΠΑΕ Ηρακλής, για πρόεδρο της συνεδρίασης της Super League, στη θέση του Γιώργου Μποροβήλου.

Προτείνει Μελισσανίδη για πρόεδρο της συνεδρίασης ο Ηρακλής!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον διορισμό ενός προέδρου από τους μετόχους ειδικά για την συνεδρίαση της Super League που θα γίνει την Τρίτη (8/3) προτείνει με επιστολή της, η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αντί λοιπόν για τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, ο "Γηραιός" προτείνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλάβει το ρόλο προέδρου για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο και μπορεί να ηγηθεί.

Σημειώνουμε ότι από την πλευρά του Ηρακλή βρίσκονται ήδη στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στη συνεδρίαση.

Αναλυτικά η επιστολή του Ηρακλή:

"Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης, πρόεδρος και ο κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής θα παραβρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση της SuperLeague.

Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας και παράλληλα θα ήθελε να δούμε όλοι την ευκαιρία να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε λύσεις.

Είναι συλλογική η ευθύνη όλων μας η προστασία και η προαγωγή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε ότι η συνάντηση αυτή θα χρησιμεύσει ως ένα βήμα για την ανάληψη δράσεων που θα μπορέσουν να διαλύσουν τις επαίσχυντες συμπεριφορές και τα ανησυχητικά γεγονότα, τις πεποιθήσεις και αντιλήψεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι μαζί θα κάνουμε πολλά πράγματα, μέσω της ανάπτυξης ενός υγιούς μακροπρόθεσμου σχεδίου. Όλοι μαζί, με ένα όραμα που θα μοιράζονται όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και όχι μέσω αυθαίρετων, αντιδραστικών αποφάσεων.

Προς το συμφέρον του χρόνου και την αποτελεσματικότητα, θα έπρεπε να είχαμε ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση εκ των προτέρων και επίσης θέλαμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει το συμβούλιο στο διορισμό ενός προέδρου από τους μετόχους, ειδικά για την αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση. Εάν αυτό είναι αποδεκτό, ο Ηρακλής θέλει να προτείνει τον κ. Μελισσανίδη, αν αυτός συμμετάσχει.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουν όλες οι ομάδες στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση και να γίνει ένα πρώτο θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".