"Προτεραιότητα μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Κενάν Μπαργκάν επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Δικέφαλο, τονίζοντας ότι περιμένει τις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

"Προτεραιότητα μου ο ΠΑΟΚ"

Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας, Κενάν Μπαργκάν, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

" Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μακάρι, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο, αυτά είναι ωραία πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να παίξει στην Τούμπα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί κάτι",

Στην συνέχεια ανέφερε: "Εχει γίνει συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο έως τώρα. Αν, τελικά, πάω στον ΠΑΟΚ θα είναι καλό και για μένα γιατί θα αγωνιστώ σε πιο υψηλό επίπεδο. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος, αυτό είναι το καλό. Σίγουρα όταν δεν υπάρχει κάποιος τρίτος στην μέση είναι πιο εύκολη μία συμφωνία. Ο κ. Ιβάν έχει τακτοποιήσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και κάθε παίκτης θέλει να πάει σε μία υγιέστατη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και παίζει στην Ευρώπη. Έχει καλή έδρα και καλό κόσμο".

Τόνισε ότι: "Δεν είναι, πάντως, στο χέρι μου, στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο έχουν βάλει προτεραιότητα κάποια άλλα πράγματα. Θα δούμε στην συνέχεια".

Επεσήμανε: "Ότι έχει και προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά προτεραιότητά του είναι ο ΠΑΟΚ: "Εχω κάποιες προτάσεις από έξω και το σκέφτομαι σοβαρά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές επιλογές, υπάρχουν πολλά προβλήματα. ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλές περιπτώσεις. Αν δεν γίνει κάτι με τον ΠΑΟΚ, τότε θα κοιτάξουμε για έξω. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ γιατί το εξωτερικό έχει μεγαλύτερο ρίσκο".

Για τον Βρύζα και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Βέροια σχολίασε: "Ο Ζήσης είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την Βέροια. Για τον Ζήση δεν ξέρω αν θα είναι καλό που θα πάει από τον ΠΑΟΚ στην Βέροια, για μένα θα είναι καλό αν θα έρθω από την Βέροια στον ΠΑΟΚ (γέλια)".

24MEDIA NETWORK