Πρώτη αντίδραση: Ο Σπανός μίλησε για την παραπομπή του

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για...γνωστό ψευδομάρτυρα, αφήνει να εννοηθεί πως θέλουν να πλήξουν την ομάδα - πρότυπο που έχει δημιουργήσει και ξεκαθαρίζει πως ένα αβάσιμο κατηγορτηριο δεν μπορεί να του απαγορέψει να βρίσκεται "σπίτι" του

Πρώτη αντίδραση: Ο Σπανός μίλησε για την παραπομπή του

Η πρώτη επίσημη αντίδραση από τους 28 που παραπέμπονται σε δίκη ήρθε από τον πρόεδρο του Ατρομήτου. Με μια... σκληρή ανακοίνωση, ο Γιώργος Σπανός κάνει λόγο για... γνωστό ψευδομάρτυρα, για το οτι δεν του είχε επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, για την ομάδα - πρότυπο που δημιούργησε κι αναγνωρίζεται από όλους και καταλήγει πως το αβάσιμο κατηγορητήριο δεν μπορεί να του απαγορέψει να βρίσκεται στο "σπίτι" του και στην... πρώτη γραμμή για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του Περιστερίου: "Με αίσθημα αγανάκτησης, πικρίας και οργής πληροφορήθηκα την παραπομπή μου σε δίκη καθώς και του τεχνικού διευθυντή μου Γ. Αγγελόπουλου γιατί υποπέσαμε στο “ατόπημα” το Φεβρουάριο του 15’ και σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) να μην χρησιμοποιηθούν από τον τότε προπονητή μας κ. Πίντο, δύο βασικοί μας παίκτες.

Γνωστός ψευδομάρτυρας κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη ότι πιθανόν αυτό έγινε για να κερδίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Κατά την απολογία μας στον κ. Ανδρέαδη κρίθηκαν απόλυτα επαρκείς οι εξηγήσεις που του δώσαμε και με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Εισαγγελέως δεν μας επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Με αυτό και χωρίς κανένα άλλο στοιχείο συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων.

Εγκαλούμαι λόγω των διατάξεων του αθλητικού νόμου να αποχωριστώ ένα χώρο που είναι το «σπίτι» μου. Το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα και υπηρετώ 25 χρόνια με συνέπεια και αρχές δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κανένα έωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο δεν θα μου απαγορεύσει να βρίσκομαι στο χώρο που λατρεύω που το υπηρέτησα από όλες του τις βαθμίδες (ποδοσφαιριστής-παράγοντας).

Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ατρόμητου ότι θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας μου.

Για την Ελληνική Δικαιοσύνη το μόνο που έχω να πω είναι ότι και οι κρίνοντες κρίνονται."

24MEDIA NETWORK