Πρώτο "κιτρινόμαυρο" post και 4 στιγμές μαγείας!

Όσο ο οργανισμός ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς UCL, ένας πιτσιρικάς Βραζιλιάνος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ετοιμάζεται να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο στην πρωταθλήτρια. Η Ένωση δεν τον έχει ανακοινώσει ωστόσο εκείνος πρόλαβε να κάνει ήδη το πρώτο του "κιτρινόμαυρο" post (VIDEO).

Πρώτο "κιτρινόμαυρο" post και 4 στιγμές μαγείας!

Ο νεαρός, Πέδρο Βίτορ αναμένεται στην πατρίδα μας την Παρασκευή για ν' αρχίσει την περιπέτειά του στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, πάντως, ο 20χρονος φρόντισε να στείλει το στίγμα του ανεβάζοντας απανωτά Instastory για να τον μάθει ο κόσμος της επικείμενης νέας ομάδας του...

Ο εξτρέμ της Κ-20 της Σπορτ Ρεσίφε "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μήνυμα που έγραφε " ...σας ευχαριστώ για την αγάπη... " που το συνόδεψε μ' έναν μαύρο κύκλο και μία κίτρινη καρδούλα για ξεκάθαρο λόγο φυσικά.

Στη συνέχεια... σήκωσε στο Instastory και 4 στιγμές από τα highlights του που αν μη τι άλλο δείχνουν έναν ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Όσον αφορά το μέλλον του στην Ένωση, παραμένει άγνωστο αν θα ενσωματωθεί με το... καλημέρα σας στην πρώτη ομάδα ή θα φύγει δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στην ΑΕΚ, βέβαια, δεν θα είναι μόνος, αφού τον περιμένει ήδη ο ομόσταβλος του στην "Elenko", Άλεφ.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΔΡΟ ΒΙΤΟΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK