Πρωτοφανής "επίθεση" Κλάους σε Σαραβάκο

Το Contra.gr έχει όλο το τρίτο... επεισοδιακό ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας με την ατάκα "φωτιά" του Σαραβάκου προς τον υιό Σαββίδη, το "fuck off" του τελευταίου και το απίστευτο... πέσιμο του Στέφανου Αθανασιάδη στον "μικρό" του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι διάλογοι.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
klaus MOTIONTEAM

Η αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έχει περάσει πλέον σε άλλο…levelκαι το τρίτο ημίχρονο του σπουδαίου «διπλού» των «πράσινων» στην Τούμπα είχε πολύ «παρασκήνιο» κι εντός των αποδυτηρίων.

Λίγα λεπτά μετά το καταπληκτικό γκολ του Γκιγέρμο Μολίνς που «πάγωσε» την Τούμπα και «σκότωσε» τις ελπίδες του δικεφάλου του Βορρά για την πρωτιά στα πλέι-οφ, οι παίκτες του «τριφυλλιού» συνέχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα, αγκαλιασμένοι τη νίκη τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο κι εντός της φυσούνας. Την ίδια ώρα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή Καλογερόπουλο και τους βοηθούς του για τη διαιτησία τους στον αγώνα. Το… γιατί βεβαίως το γνωρίζει ο ίδιος, καθώς φάση αμφισβητούμενη που να έκρινε ή να διατάραξε ισορροπίες στο παιχνίδι δεν υπήρξε.

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Σαββίδη μάλιστα, ήταν τόσο έντονος που ακόμη και μετά τις διαμαρτυρίες του προς τους ρέφερι τη στιγμή που πέρασαν από δίπλα του, συνέχισε να τα «χώνει», με ένα… κοκτέιλ από ατάκες στα ρώσικα και τα αγγλικά, εμποτισμένα και με αρκετά «γαλλικά»!

Εκείνη την ώρα πλησίαζαν προς τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού τα περισσότερα μέλη της «πράσινης» αποστολής, με τους Δημήτρη Σαραβάκο, Νίκο Λυμπερόπουλο, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Γιώργο Κουτρουμπή να είναι ένα… βήμα πιο μπροστά απ’ τους άλλους. Ο Σαραβάκος, βλέποντας όλο αυτό το… ξέσπασμα του Γιώργου Σαββίδη κατά των διαιτητών και τις φωνές του που είχαν πάρει τ’ αυτιά όλων, «απασφάλισε» και γυρίζοντας προς τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, του είπε με άκρως δηκτικό τρόπο: «σε πόνεσε, ε;». Ατάκα που… αιφνιδίασε ακόμη και τους «πράσινους», που δεν είχαν συνηθίσει τον πάντα… φιλήσυχο και «cool» Σαραβάκο σε τέτοιες κινήσεις. Προφανώς όμως και ο «μικρός» του Παναθηναϊκό δεν… ξέχασε ταInstagramκαι όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Σαββίδης «τρελάθηκε» την ατάκα «φωτιά» του Σαραβάκου, απάντησε με ένα «f…off» και άρχισε να τον βρίζει με ότι έκφραση υπήρχε, με αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Μέσα σ’ όλα δε, εμφανίστηκε και ο… Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν λίγο πιο πίσω απ’ τον Σαββίδη στο όλο σκηνικό και μάλιστα ήταν ο μόνος που έκανε κίνηση να επιτεθεί προς τον Σαραβάκο (ο οποίος δεν… μάσησε), βρίζοντάς του με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις που εμπεριείχαν μέσα και τα Θεία. Εκεί, μίλησε η ψυχραιμία των περισσότερων που (χωρίς το πράγμα να εκτραχυνθεί και να φτάσουμε σε χειροδικίες) επανέφεραν την ηρεμία και «έσπασαν» το επεισόδιο στα δύο, για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Γιώργος Σαββίδης πάντως, συνέχισε να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές και μετά το εν λόγω επεισόδιο και μάλιστα, όταν έφτασε σε απόσταση… αναπνοής απ’ τα αποδυτήρια τους, είχε έναν έντονο διάλογο και με τον παρατηρητή, ο οποίος του ζήτησε να μην μπει μέσα και να απομακρυνθεί. « Και ποιος είσαι εσύ που θα με βγάλεις έξω; Ποιος είσαι εσύ;» του φώναζε ο Γιώργος Σαββίδης που μετά από 1-2 λεπτά έφυγε εντέλει απ’ το χώρο και πήγε προς την πλευρά που ήταν ο πατέρας του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK