Πρόβλημα με Κομπέλι

Την επιθυμία του Σεμπάστιαν Πάμπλο Κομπέλι να φύγει από την Παναχαϊκή λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, αποκάλυψε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρόβλημα με Κομπέλι

Την επιθυμία του Σεμπάστιαν Πάμπλο Κομπέλι να φύγει από την Παναχαϊκή λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, αποκάλυψε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρα τόνισε: "Είχα μια συζήτηση μαζί του και εξέφρασε την επιθυμία να φύγει για λόγους που δεν αφορούν εμένα, την ομάδα και τον πρόεδρο. Έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Φυσικά, λόγο γι' αυτό έχει και η διοίκηση" .

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη δήλωση του Γιοβάνοβιτς είχε ως αποτέλεσμα οι ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα να έρχονται η μια μετά την άλλη. Στο ερώτημα αν ο ίδιος θέλει τον παίκτη στην ομάδα απάντησε: "Θα ήταν περίεργο να θέλω κάποιον που δεν θέλει να παίξει" , απάντησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, ενώ αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από την 18αδα του προηγούμενου παιχνιδιού, παρόλου που είχε αποθεραπευθεί είπε: "Τον απέκλεισα διότι όλη την εβδομάδα δεν έκανε προπονήσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν λειτουργούσαν όπως έπρεπε και προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη. Ολα αυτά θα αλλάξουν. Οποιος είναι τραυματίας είναι τραυματίας και όποιος είναι καλά είναι καλά" .

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. "Ας μην κρυβόμαστε, αν και δεν είναι δικό μου θέμα το οικονομικό. Επειδή η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια παίζει μεγάλο ρόλο, πιέζω προς κάθε κατεύθυνση για να λειτουργεί η ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Οι παίκτες δείχνουν κατανόηση, αλλά μη μείνουμε στο στάδιο της κατανόησης, διότι μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που δεν αποφασίζω εγώ δεν μπορώ να τους υποσχεθώ και τίποτα" .

Μίλησε επίσης για τον κόσμο: "Επειδή βλέπω ότι έχουμε περισσότερα εισιτήρια και μεγαλύτερη προσέλευση από πολλές ομάδες της Α' Εθνικής και βλέπω και τη δίψα του κόσμου να δει κάτι καινούργιο, αυτό μου δίνει δύναμη να παλέψω και εγώ και θέλω και εγώ να δώσω πολλά στην Παναχαϊκή, διότι είναι μια ιδιαίτερη ομάδα" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK