Πρόβλημα με Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και "τρέχει" να προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο (3/1).

Πρόβλημα με Βίτορ

Τρεις παίκτες επιπλέον είχε στην διάθεσή του στην κυριακάτικη (28/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης, αφού οι Ράζβαν Ρατς, Μιγκέλ Βίτορ και Γιάννης Σκόνδρας, επέστρεψαν από την άδειά τους, ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλαστικό τραύμα στο πόδι από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό έκανε ειδικό πρόγραμμα, γιατί οι ενοχλήσεις και το πρήξιμο δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως. Μάλιστα, η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (3/1) θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις επόμενες μέρες.

Τέλος, δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους απόντες, αφού ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και μασάζ, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK