Πρόβλημα ο Παπαδόπουλος

Γιατί ο έμπειρος επιθετικός ακολούθησε την Μ. Πέμπτη (9/4) μόνο μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ. Αναχώρησαν από σήμερα οι πρώτοι αδειούχοι, εκτός έμειναν και οι Περέιρα, Κλάους.

Πρόβλημα ο Παπαδόπουλος

Στο γήπεδο βρέθηκαν και την Μ. Πέμπτη (9/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπου στο πρώτο μέρος της προπόνησης δούλεψαν στην λειτουργική δύναμη και στη συνέχεια οι ασκήσεις επικεντρώθηκαν στην τακτική συμπεριφορά και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αισθάνθηκε βαρείς τους οπίσθιους μηριαίους και προτιμήθηκε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος για λόγους αποφόρτισης, ο Αθανασιάδης που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ενώ ο Περέιρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ορθό κοιλιακό ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Δεληγιαννίδης συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Παπαγιαννόπουλος, Ρατς προπονήθηκαν το πρωί και στη συνέχεια αποχώρησαν έχοντας εξασφαλίσει άδεια από το τεχνικό τιμ, ενώ από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής θα απουσιάσουν με άδεια και οι Σαρλ Ιτάνζ, Κρίστιαν Νομπόα, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK