Πρόβλημα στην επίθεση

Πρόβλημα στην επίθεση

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Τα δείγματα που έδειξε ο Ηρακλή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν θετικά, σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές με Ακράτητο και ΑΕΚ. Εν τούτοις, αυτό που προβληματίζει τον Σάββα Κωφίδη είναι η επιθετική δυστοκία, η οποία ίσως να στέρησε και το «τρίποντο» από το ντέρμπι.

Ο Ερέρα απώλεσε τρεις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο το πρόβλημα μεγαλώνει λόγω των απουσιών στην γραμμή κρούσης. Η διαπιστωμένη μέχρι το τέλος του χρόνου απουσία είναι αυτή του άτυχου Παπαποστόλου που υπέστη ρήξη χιαστού και την Τετάρτη, έχοντας προβεί σε χειρουργική επέμβαση, πήρε εξιτήριο.. Η περίπτωση που… παλεύεται είναι αυτή του Παντελή Καπετάνου.

Ο νεαρός επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Παγκρήτειο Στάδιο. Παράλληλα, ο Κώστας Στεφανής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και προχώρησε σε ασκήσεις με μπάλα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις τις Μίκρας το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο. Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της Πέμπτη.

*** Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΑΕ, η αναμέτρηση των ομάδων Νέων Ηρακλή - ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/09, στις 14.30, στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK