Ψάχνει δικαιολογία για ενδεχόμενη ήττα ο Μουρίνιο

Άκρως επιθετικός εμφανίστηκε ο "Special One", στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης (8/3), μία μέρα πριν το ματς της Γιουνάιτεντ με την Ροστόφ. Ο λόγος; Η κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο των Ρώσων (photos)

Ψάχνει δικαιολογία για ενδεχόμενη ήττα ο Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν ένα δύσκολο έργο αύριο (9/3) απέναντι στη Ροστόφ, με την αγγλική ομάδα να αντιμετωπίζει μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, σε χαμηλές θερμοκρασίες και απ' ότι φαίνεται και σε... χάλια γήπεδο!

Αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνει την έδρα της Ροστόφ, να μην είναι σε καλή κατάσταση με πολλές λακούβες να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ σε πολλά σημεία το χορτάρι μοιάζει να είναι καμένο, αφού το ευρωπαϊκό παιχνίδι πρόκειται να είναι το πρώτο της ρωσικής ομάδας μετά τη διακοπή του Χειμώνα που γίνεται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ψάχνει δικαιολογία για ενδεχόμενη ήττα ο Μουρίνιο
Ψάχνει δικαιολογία για ενδεχόμενη ήττα ο Μουρίνιο
© STEWART GARDNER/TWITTER

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Special One, που στη σημερινή συνέντευξη τύπου (6/3) ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: " Είναι δύσκολο για μένα να πιστέψω πως θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Αν μπορείς να το πεις γήπεδο. Δεν ξέρω με ποια ομάδα θα ξεκινήσω, αν θα ξεκινήσει ο Μικιταριάν. Περίμενα κάτι που να μπορούμε να παίξουμε.

Είναι ένα γήπεδο αντίστοιχο με αυτό του Πεκίνου" (η Γιουνάιτεντ μαζί με τη Σίτι είχαν ακυρώσει το προγραμματισμένο παιχνίδι τους στο Πεκίνο λόγω της κακής κατάστασης που βρισκόταν το γήπεδο που θα τους φιλοξενούσε).

Ψάχνει δικαιολογία για ενδεχόμενη ήττα ο Μουρίνιο
© SKYKAVEH/TWITTER

Ο Μουρίνιο τόνισε μεταξύ άλλων πως μίλησε και με άνθρωπο της UEFA για τις ανησυχίες του, με τον υπεύθυνο να του διαβεβαιώνει πως εφόσον οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι δε θα έχουν πρόβλημα.

Από την μεριά του, ο Ντάλει Μπλιντ που εκπροσωπούσε τους παίκτες στη συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε κι αυτός στο γήπεδο, λέγοντας: " Για να είμαστε ειλικρινείς, το γήπεδο δεν είναι και το καλύτερο. Αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK