Τσέλσι: Έκλεισε κι άλλον παίκτη και συνεχίζει το τρικ amortisation

Κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι βρίσκεται ο Νίκολας Τζάκσον με τους μπλε μάλιστα να μην διστάζουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2032.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Τσέλσι,προχωρώντας άμεσα στην πώληση αρκετών ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έφυγαν με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Οι μπλε προχωρούν ταυτόχρονα και στην ενίσχυση της ομάδας, ανακοινώνοντας πρόσφατα την απόκτηση του Κρίστοφερ Ενκουνκού από τη Λειψία, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκολας Τζάκσον.

Το deal των μπλε με τη Βιγιαρεάλ αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 35.000.000 ευρώ ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2032.

Έτσι, η Τσέλσι, μετα τους Μούντριχ και Έντσο Φερνάντες. συνεχίζει τη τακτική με τα πολυετή συμβόλαια, με το λεγόμενο τρικ amortisation, λύση με την οποία ουσιαστικά καταφέρνει να ξεφεύγει από το FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Η διαστημική ρήτρα που έβαλε στον Γκουντογκάν

Φιρμίνο: Βρίσκεται κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Γιουβέντους: Το πρόβλημα του Κιέζα και οι τέσσερις μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK