Ραντεβού Παρί με Ομπαμεγιάνγκ!

Το πρώτο "μπαμ" του καλοκαιριού είναι πιθανό να ανακοινωθεί πριν το... καλοκαίρι! Τόσο στην Γαλλία όσο και στην Γερμανία, θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει συναντηθεί με τον Ομπαμεγιάνγκ για να κλείσει το... αστρονομικό deal.

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Aubameyang AP

Ο 27άχρονος Γκαμπονέζος επιθετικός μετρά 42 συμμετοχές με 35 γκολ και 5 ασίστ τη φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τη νέα σεζόν είναι πιθανό να τον δούμε σε άλλη ομάδα, αφού τα χρόνια περνάνε και αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία για μία μεγάλη μεταγραφή.

Ποιος είναι ο πιθανότερος προορισμός; Σύμφωνα με Γερμανούς και Γάλλους, η Παρί Σεν Ζερμέν! Η πλευρά του παίκτη φέρεται να έχει συναντηθεί με τους ανθρώπους της Παρί και να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 14.000.000€ το χρόνο.

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της θα λάβει περίπου 70.000.000€ για να... καμφθούν οι αντιρρήσεις και με αυτά τα χρήματα θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Τα λεφτά είναι πολλά για να πουν "όχι" όλες οι πλευρές.

Guido Kirchner/dpa via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK