Ρατσιστική επίθεση σε Μπαλοτέλι: "Μαύρο σκ@@ό"

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο με στόχο τον Μάριο Μπαλοτέλι, στην προπόνηση της εθνικής Ιταλίας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη, αλλά και πως αντέδρασε ο άσος της Μίλαν μετά το συμβάν.

Ρατσιστική επίθεση σε Μπαλοτέλι: "Μαύρο σκ@@ό"

Την ώρα που η εθνική Ιταλίας βρισκόταν στο Κοβερτσιάνο της Φλωρεντίας και έκανε την προετοιμασία της ενόψει Μουντιάλ, μια ομάδα τεσσάρων-πέντε νεαρών επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Μάριο Μπαλοτέλι, κάνοντας σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του.

"Μαύρο σκατό", ήταν η φράση που φέρονται να χρησιμοποίησαν εναντίον του 23χρονου επιθετικού της Μίλαν. Αμέσως όμως, παρενέβη η αστυνομία και το συμβάν έλαβε τέλος.

Ο Ιταλός, ο οποίος δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του, δεν προέβη σε κάτι ακραίο. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται γύρισε εκνευρισμένος προς τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους: "Μόνο στη Ρώμη και στη Φλωρεντία είναι τόσο ανόητοι".

Παρά το γεγονός αυτό ωστόσο, ο Μπαλοτέλι χειροκροτήθηκε από αρκετά παιδιά που βρέθηκαν στην προπόνηση των Ιταλών. Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο "σούπερ-Μάριο" γίνεται στόχος ρατσιστικής επίθεσης εξαιτίας του χρώματος του δέρματος, με ανάλογο συμβάν να έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη

Στα δικαστήρια με την πρώην ο Μπαλοτέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK