Ρεάλ: Ανανεώνει πρόωρα τον "πασπαρτού" της βάζοντας του εξωφρενική ρήτρα

Την ανανέωση του συμβολαίου του Εντουάρντο Καμαβινγκά με ρήτρα που θα αγγίζει το 1 δις θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Madrid Universal.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τους μεταγραφικούς της σχεδιασμούς εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, σκοπεύει να προχωρήσει σε μία πρόωρη ανανέωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Madrid Universal, οι Μαδριλένοι σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε επέκταση του συμβολαίου του Εντουάρντο Καμαβινγκά, του οποίου το τωρινό συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 20χρονος Γάλλος έχει εντυπωσιάσει τον Κάρλο Αντσελότι με τις ικανότητες του αλλά και με την πειθαρχία του καθώς παρά το γεγονός πως η φυσική του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, έχει αγωνιστεί σε ορισμένα παιχνίδια με μεγάλη επιτυχία και ως αριστερός μπακ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να αυξήσει τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, να εκτοξεύσει τη ρήτρα αποχώρησής του από τα 700 εκάτ. στο 1 δις ευρώ αλλά και επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του μέχρι το 2029.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ έκανε δικό της τον Καμαβινγκά από την Ρεν αντί 31.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του και μία τελική πάσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

Εμπαπέ: "Τρελάθηκε" με βίντεο της Παρί και ξέσπασε

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK