Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βόιτσεχ Σέζνι φέρεται να δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του TuttoMercato.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία με τον Νταβίντ Ντε Χέα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει προκρίνει κάποιες επιλογές για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης και σύμφωνα με το TuttoMercato στοχεύει στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα με παρελθόν στην Premier League.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ο παίκτης πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Πολωνίας και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν στη λίστα τους την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Σέζνι με τους Ιταλούς λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Λάμπαρντ: Επέστρεψε και βρήκε τον παίκτη που ήθελε στην Έβερτον σαν τρελός

Παρί πώς τα κατάφερες; Αυτό είναι το περιβόητο βίντεο χωρίς Μέσι - Νεϊμάρ που τσάντησε τον Εμπαπέ

Εμπαπέ: "Τρελάθηκε" με βίντεο της Παρί και ξέσπασε

News 24/7

24MEDIA NETWORK