Ρεάλ: Αυτή ήταν η ανεπαρκής προσφορά για το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο

Το Athletic γράφει τα ποσά που φέρεται να προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να κάνει δικό της τον Κανσέλο. Η Σίτι είπε "όχι".

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε τον Γενάρη τον Ζοάο Κανσέλο στη βιτρίνα λόγω των κακών σχέσεων που ανέπτυξε ο ποδοσφαιριστής με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Πορτογάλος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου με οψιόν 70.000.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν έπαιξαν μόνοι τους στην επιχείρηση της απόκτησης του κορυφαίου για πολλούς πλάγιου οπισθοφύλακα στον κόσμο. Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρθηκε για τον Ζοάο Κανσέλο.

Πλέον, το Athletic (σ.σ. αναπαράγει η Mundo Deportivo) υποστηρίζει πως γνωρίζει και τα ποσά με τα οποία ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιχείρησε να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ, λοιπόν, φέρεται να προσπάθησε την απευθείας μεταγραφή με 30.000.000 ευρώ μπροστά κι άλλα 20.000.000 ευρώ σε βάθος χρόνου που δεν προσδιορίζει το ρεπορτάζ.

Η Σίτι ήταν ξεκαθάρη στα θέλω της αξιώντας 70.000.000 ευρώ που λογικά θα πάρει σε μερικούς μήνες από την Μπάγερν.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Πρώην παίκτης της Ρεάλ και των Τρικάλων θεωρεί πως Κρόος - Μόντριτς δεν μπορούν να παίζουν μαζί

News 24/7

24MEDIA NETWORK