Ρεάλ: Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στους Μαδριλένους, ενοχλήσεις κι άλλος ενδεκαδάτος άσος

Με ενοχλήσεις στο γόνατο επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας ο Ροντρίγκο και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά από τους Βινίσιους και Καμαβινγκά που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες τραυματίες σειρά πήρε και ο Ροντρίγκο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε με ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ έχει πάρει μέτρα για τους συνεχόμενους τραυματισμούς πρώτα με αποκορύφωμα την απομάκρυνση του υπεύθυνου του ιατρικού προσωπικού της ομάδας μετά το "φιάσκο" με τον τραυματισμό του Γκιουλέρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Ονανά ο Τεν Χαχ αναμένεται να χάσει κι άλλον βασικό λόγω Copa Africa

Πήγε στη Ρεάλ για να γίνει ο νέος Μπενζεμά και έχει βάλει 20 γκολ σε πέντε χρόνια

Μίλαν: Στην πρώτη ομάδα των Ροσονέρι 15χρονος "μπόμπερ", πάει και για νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK