Ρεάλ: Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στους Μαδριλένους, μετά τον Μπέλιγχαμ επιστρέφει εσπευσμένα και αστέρι της Γαλλίας

Στην Μαδρίτη καλεί εσπευσμένα τον Εντουάρντο Καμαβινγκά η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να τσεκάρει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Real Madrid's Eduardo Camavinga runs with the ball during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος έφυγε εσπευσμένα από την προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ισπανία, τον δρόμο της επιστροφής, αυτή τη φορά από την προετοιμασία της Γαλλίας, πήρε και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο Γάλλος σταρ τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής του ομάδας και παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, κλήθηκε στη Μαδρίτη προκειμένου να εξεταστεί και από τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν πολλά προβλήματα από την αρχή της σεζόν, με αποκορύφωμα την υπόθεση του Αρντά Γκιουλέρ ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα εξαιτίας αλλεπάλληλων τραυματισμών, κάτι που οδήγησε και στη λύση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο του ιατρικού προσωπικού της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τίμο Βέρνερ: Η Λειψία τον πούλησε στην Τσέλσι μετά τον πήρε πίσω και τώρα του κάνει απανωτά "χουνέρια"

Θρύλος της Ρίβερ Πλέιτ ο εκλεκτός για να κοουτσάρει την παρέα του Μπενζεμά

Συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, στο στόχαστρο και παίκτης της Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK