Ρεάλ: Δίνει Βαλβέρδε ή Τσουαμενί για το μπαμ της χρόνιας, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Έναν εκ των Φεντερίκο Βαλβέρδε ή Ορελιέν Τσουαμενί είναι πρόθυμη να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με δημοσιογράφο της MARCA.

Real Madrid's Federico Valverde during the Spanish Copa del Rey semi final, first leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, March 2, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε κινδυνεύει με τιμωρία μαμούθ AP

Αλλεπάλληλες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ καθώς η Παρί απάντησε με κάθε επισημότητα στην επιστολή του Γάλλου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως του έχει προσφέρει ανέσεις οι οποίες δεν έχουν δοθεί σε κανέναν άλλον παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή μόνο ως ελεύθερο αλλά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα βρίσκεται στην προσπάθεια αναζήτησης χρημάτων προκειμένου να ολοκληρώσει το deal από αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο ραδιόφωνο της MARCA δημοσιογράφος του εν λόγω μέσου, οι Μαδριλένοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν είτε τον Ορελιέν Τσουαμενί είτε τον Φεντερίκο Βαλβέρδε με ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ προκειμένου να επενδύσουν στον Γάλλο σταρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Παρά τα σενάρια για Μουρίνιο, ένας είναι ο διακαής πόθος του Πέρεθ

Ίντερ: Πουλάει Ονανά και παίρνει δύο τερματοφύλακες

Έφυγε άρον - άρον από την Μπάγερν και ανακοινώνεται από μικρομεσαία ισπανική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK