Ρεάλ: Έρχεται το πρώτο δώρο στον Αντσελότι με την έναρξη του 2024

Στις υπηρεσίες του Αρντά Γκιουλέρ θα μπορεί να υπολογίζει ο Κάρλο Αντσελότι καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Μαγιόρκα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League group C soccer match between Union Berlin and Real Madrid at the Olympiastadion in Berlin, Tuesday, Dec. 12, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Έτοιμος για την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι με την έναρξη του 2024 ο Αρντά Γκιουλέρ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η AS.

Συγκεκριμένα,. ο Τούρκος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους μερένχες στην αναμέτρηση με την Μαγιόρκα καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ενώ έχει επανέλθει και στην απαραίτητη φυσική κατάσταση.

Ο 18χρονος Τούρκος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με τη Ρεάλ να κερδίζει στην άτυπη μάχη την Μπαρτσελόνα η οποία τα είχε βρει σε όλα με την Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού τη φετινή αγωνιστική περίοδο και η προσθήκη του Γκιουλέρ θα είναι μία ανάσα για το ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπόρνμουθ πετάει με Σολάνκε και προπονητή που ξεκίνησε την καριέρα του από την Κύπρο

Βόμβα από την FIFA: Απειλεί την Βραζιλία με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις

Ρεάλ: Ο Καμαβινγκά λιώνει στην προπόνηση και έριξε τα social media με την ανάρτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK