Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει παικταρά για να αγοράσει Κβαρατσχέλια

Τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με το Calciomercatoweb σκέφτεται να βάλει στη συζήτηση και τον Μπραχίμ Ντίαζ.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θέλει να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και ψάχνει να βρει τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Calciomercatoweb, οι Μαδριλένοι θέλουν να δώσουν στη Νάπολι τον Μπραχίμ Ντίαζ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται δανεικός στην ομάδα της Μιλάν και να αποκτήσουν τον Κβαρατσχέλια.

Ο δανεισμός του Ντιάζ στην ομάδα της Μίλαν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Ροσονέρι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Κβαρατσχέλια, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του μάνατζερ του, δεν πωλείται με λιγότερο από 100.000.000 ευρώ κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η Ρεάλ θελήσει να τον αγοράσει, εκτός από τον Ντίαζ θα πρέπει να καταβάλει και ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Θυμίζουμε, ότι ο ποδοσφαιριστής παλαιότερα είχε δηλώσει πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο διάδοχος του Νόιερ τον σταμάτησε με το... πρόσωπο

Πίτερ Σμάιχελ: Αποκάλυψε σε ποια ομαδάρα πήγε να κλείσει ο γιος του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Κόντε: Οι οπαδοί της Μίλαν "σόκαραν" με την αντίδραση τους στο άκουσμα του ονόματός του

News 24/7

24MEDIA NETWORK