Ρεάλ: Η γυναίκα παράγοντας που ξετίναξε τα ταμεία του Πέρεθ

Η Λέιλα Περέιρα δούλεψε για τα συμφέροντα της Παλμέιρας στο ντιλ με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έντρικ και πήρε άριστα.

Ρεάλ: Η γυναίκα παράγοντας που ξετίναξε τα ταμεία του Πέρεθ
PRINT SCREEN

Η Ρεάλ κατάφερε κι έκανε δικό της τον 16χρονο Έντρικ καταρρίπτοντας πολλά ρεκόρ με αυτή την εντυπωσιακή κίνηση αξίας 72.000.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες, οι πιο σημαντικές στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Αυτά ήταν τα λόγια της Λέιλα Περέιρα.

Ποια είναι, όμως, η ισχυρή γυναίκα που κατάφερε να φέρει βόλτα τους ανθρώπους της Ρεάλ και ν' ανοίξει τα ταμεία τους διάπλατα. Είναι η πρόεδρος της Παλμέιρας και μία από τις ισχυρότερες/πλουσιότερες γυναίκες στη Βραζιλία με περιουσία πολλών δισεκατομμυρίων (σ.σ. επτά για την ακρίβεια).

Για την πρόεδρο της Παλμέιρας έχετε ήδη διαβάσει αναλυτικά αφιέρωμα στο Contra.gr που αφορά το απίστευτο προφίλ της με τις επιχειρηματικές επιτυχίες και τη διαδρομή της μέχρι την ανάδειξή της στο κορυφαίο πρόσωπο της πρωταθλήτριας ομάδας της Βραζιλίας.

Μετά από τη συμφωνία Παλμέιρας - Ρεάλ η Περέιρα είπε: "Ηταν οι μεγαλύτερες διαπραγματεύσεις στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Μόλις ολοκληρώσαμε τη μεγαλύτερη συμφωνία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Η προσφορά της Ρεάλ ταιριάζει στο τεράστιο ταλέντο του Έντρικ".

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ, Έντρικ: Ο Πέρεθ όποιον θέλει τον παίρνει, τα τρία ρεκόρ που σμπαράλιασε με τον ανήλικο των 72 εκατ. ευρώ

Γκβάρντιολ, Λειψία: Κάνει πλάκα το τμήμα σκάουτινγκ. Με τέσσερις στόπερ σε μια σεζόν μετράει εκατομμύρια

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK