Παλμέιρας, η πρόεδρος του Αμπέλ Φερέιρα δεν ξέρει τι έχει...

Η Παλμέιρας στέφθηκε πρωταθλήτρια Βραζιλίας υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα και την προεδρία της Λέιλα Περέιρα. Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος που κατακτά πρωτάθλημα στην Βραζιλία και είναι πανίσχυρη οικονομικά.

Παλμέιρας, η πρόεδρος του Αμπέλ Φερέιρα δεν ξέρει τι έχει...
PRINT SCREEN/OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT OF LEILA PEREIRA

Η Λέιλα Περέιρα είναι η πανίσχυρη γυναίκα που κάθεται στην προεδρική καρέκλα της Παλμέιρας και η θητεία της είναι σε ισχύ έως το 2024. Η πρόεδρος της ομάδας που προπονεί με επιτυχία ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Προ ημερών η Παλμέιρας στέφθηκε πρωταθλήτρια Βραζιλίας και η Περέιρα έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ομάδας που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην πατρίδα της.

Η συγκεκριμένη κυρία φιγουράρει στην 5η θέση των πλουσιότερων γυναικών στην Βραζιλία με περιουσία που ανέρχεται στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το FORBES.

Μαζί με τον σύζυγό της είναι ιδιοκτήτες των CREFISA και FAM. Η CREFISA είναι εταιρεία προσωπικής πίστωσης, τη δημιούργησε ο σύζυγος της Περέιρα και λόγω των εξαιρετικών της επιδόσεων η ισχυρή γυναίκα της Παλμέιρας έγινε πρόεδρος και εκεί το 2008.

Η Περέιρα το 2015 έτρεξε με επιτυχία όλες τις ενέργειες ώστε οι δύο εταιρείες συμφερόντων της οικογένειάς της να γίνουν οι βασικοί χορηγοί της πρωταθλήτριας Παλμέιρας.

Η Περέιρα με τον Φερέιρα

Διαβάστε περισσότερα

Πικέ, εγκαταλείπει την αγαπημένη Μπαρτσελόνα με μία γενναιοδωρία

Ζεράρ Πικέ: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του μία μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Πικέ, εγκαταλείπει την αγαπημένη Μπαρτσελόνα με μία γενναιοδωρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK