Ρεάλ και Σίτι θέλουν να βγάλουν την Γιουνάιτεντ από την κούρσα διεκδίκησης για παίκτη που η τιμή του θυμίζει Χάρι Μαγκουάιρ

Ο ανταγωνισμός μεγάλωσε και οι " Κόκκινοι Διάβολοι" ίσως μείνουν εν τέλει πίσω, η ανάγκη για ενίσχυση είναι σημαντική.

Manchester United's Harry Maguire prevents Manchester City's Jack Grealish from arguing with Manchester United's Lisandro Martinez during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Jan. 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ισχυρή υποψήφια για την απόκτηση του αμυντικού της Έβερτον Τζάραντ Μπράνθουεϊτ, καθώς οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ θα παλέψει με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, στην προσπάθεια για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμύρια ευρώ στο τρέχον συμβόλαιό του. Μέχρι στιγμής ο Μπράνθουεϊτ έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σταθερή απόδοση για την ομάδα του, παρά το γεγονός ότι τα "Ζαχαρωτά" βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία.

Ο 21χρονος, ο οποίος κλήθηκε πρόσφατα στην εθνικής Αγγλίας για τους φιλικούς αγώνες του Μαρτίου, θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τα "Τρία Λιοντάρια" εναντίον του Βελγίου στο Γουέμπλεϊ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως, εκτός των άλλων, η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να παραχωρήσει παίκτη προτού προβεί σε αγορά λόγω του FFP, την ώρα όμως που η ανάγκη για έμπιστο σέντερ μπακ είναι μεγάλη. Πέρα από τον Λισάντρο Μαρτίνες δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση, ενώ επίσης ο Ράφαελ Βαράν αναμένεται πιθανότατα να αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Η αποκάλυψη του Μουντιάλ στο Κατάρ κινδυνεύει να χαθεί μετά την μέτρια πορεία σε ομάδα που δυσκολεύεται αγωνιστικά

Η Τσέλσι τα έκανε θάλασσα και ζητά βοήθεια 166 εκατομμυρίων από την Ρεάλ η οποία την κοιτά με υπεροπτικό ύφος

News 24/7

24MEDIA NETWORK