Η αποκάλυψη του Μουντιάλ στο Κατάρ κινδυνεύει να χαθεί μετά την μέτρια πορεία σε ομάδα που δυσκολεύεται αγωνιστικά

Όλες οι μεγάλες ομάδες είχαν στραμμένα τα βλέμματα πάνω του και ίσως η τελική επιλογή του να μην ήταν η ενδεδειγμένη.

FILE - Argentina's Lionel Messi celebrates with the trophy in front of the fans after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Lionel Messi has been named FIFAs best mens player after moving to Inter Miami and leading the team to a little-known Leagues Cup title, all while single-handedly elevating soccers relevance in the United States. The 36-year-old Argentina star on Monday was selected over Kylian Mbappe and Erling Haaland  the same pair he beat for his eighth Ballon dOr award last October. (AP Photo/Martin Meissner, File)
(AP Photo/Martin Meissner, File) AP

Το Μουντιάλ και το Euro ανέκαθεν λειτουργούσαν σαν βιτρίνες για αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανέβαζαν τις ποδοσφαιρικές τους μετοχές με καλές εμφανίσεις. Πολλοί από αυτούς έκαναν μεγάλες μεταγραφές, όπως για παράδειγμα ο Χάμες Ροντρίγκες στην Ρεάλ, όμως η τελευταία αποκάλυψη στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν κύλησε με τον ίδιο τρόπο.

Ο Μαροκινός Σοφιάν Άμπραμπατ έδειξε το ταλέντο του με την εθνική του ομάδα, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από την Γαλλία, και επέλεξε να δοθεί δανεικός από την Φιορεντίνα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με οψιόν αγοράς 25 εκατομμυρίων.

Στο Μάντσεστερ όμως ποτέ δεν έγινε βασικός παίκτης. Η ομάδα δυσκολεύεται φέτος αρκετά και ειδικά στο πρωτάθλημα (6η θέση), όμως ο Μαροκινός ουδέποτε έδειξε να αποτελεί μία επιλογή εμπιστοσύνης. Με μόλις 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Άμπραμπατ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, αν και υποστηρίζεται πως ακόμη δεν έχει κριθεί η περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον για εκείνον φημολογείται πως έχει δείξει η Γιουβέντους, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την διαχείριση του παίκτη και την απόδοσή του αγωνιστικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι τα έκανε θάλασσα και ζητά βοήθεια 166 εκατομμυρίων από την Ρεάλ η οποία την κοιτά με υπεροπτικό ύφος

Δεν τίθεται θέμα πώλησης παίκτη που κόστισε 70 εκατομμύρια, ο παίκτης μίλησε ανοικτά για την κατάσταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK