Ρεάλ: Και ξαφνικά... κόντρα Αντσελότι-Πικέ για το 14ο Champions League των Μαδριλένων

Μία έντονη διαμάχη από το πουθενά ξέσπασε ανάμεσα στον Κάρλο Αντσελότι και τον Ζεράρ Πικέ με αφορμή μία δήλωση του Ισπανού για το 14ο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Ζεράρ Πικέ, καθώς ανέφερε,μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν θυμάται το τελευταίο Champions League που κατέκτησε η Ρεάλ γιατί ήταν χειρότερη από τους αντιπάλους της σε όλους τους γύρους της νοκ άουτ φάσης.

Για την δήλώση-σπόντα του Πικέ ρωτήθηκε ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Ισπανός ζει στον δικό του κόσμο και όλοι θυμούνται τόσο το 14 Champions League της Ρεάλ όσο και τα υπόλοιπα που έχει στην κατοχή του

"...Ο Πικέ είπε ότι δεν θα θυμόμαστε τον 14ο τίτλο μας στο Champions League; Ο Πικέ ζει στον δικό του κόσμο. Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τους τίτλους μας στο Champions League, συμπεριλαμβανομένου και του 14ου μας. Θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή..."

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ για να κατακτήσει το 14ο τρόπαιο της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την σεζόν 2021/22 νίκησε την Λίβερπουλ στον τελικό με 1-0 ενώ στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε κατά σειρά τις Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Πώς ο Κελαϊφί έδωσε 270 εκατ. για να πλαισιώσει τον Εμπαπέ και δεν έχει πάρει τίποτα

Μπενζεμά: Ο Γάλλος πιέζει για την επανένωση με τον μέντορά του

Ζιρού: Ο Γάλλος υπέγραψε την ανατροπή της Μίλαν και έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK