Μπενζεμά: Ο Γάλλος πιέζει για την επανένωση με τον μέντορά του

Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα από αυτά που εξετάζει η Αλ Ιτιχάντ για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. Είχε απορρίψει πρόταση της το καλοκαίρι ο Γάλλος.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χωρίς προπονητή είναι εδώ και κάποιες ώρες η Αλ Ιτιχάντ καθώς έλυσε τη συνεργασία της με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο εξαιτίας της κακής της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αλλά και των εντάσεων με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Πορτογάλο και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά.

Η Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται στην αγορά για τον διάδοχο του Νούνο με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιζού βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από το καλοκαίρι του 2021 όταν και αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να μείνει μακρία από τα γήπεδα.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ πολιόρκησε τον Ζιζού και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, λίγο πριν έρθει σε συμφωνία με τον Νούνο, με τον Γάλλο να απαντά άμεσα.

Πάντως, και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει αδύνατο ο Γάλλος προπονητής να πει το "ναι" στους Σαουδάραβες καθώς όπως ξεκαθάρισε σε πρόσφατες δηλώσεις του θα επιστρέψει μόνο για μία ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιρού: Ο Γάλλος υπέγραψε την ανατροπή της Μίλαν και έγραψε ιστορία

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον αφήνει ελεύθερο το καλοκαίρι και η Ίντερ με την Γιούβε περιμένουν στη γωνία

Μπάγερν: Αυτό είναι το αστέρι της LaLiga που έχει κυκλώσει ο Τούχελ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής

News 24/7

24MEDIA NETWORK