Ρεάλ: Καμαβιγκά για δανεικός σε Άρσεναλ ή Τσέλσι; Ο ατζέντης του απάντησε

Ο Καμαβιγκά συνδέθηκε τελευταία με σενάρια δανεισμού του σε μία εκ των Άρσεναλ η Τσέλσι. Ο μάνατζέρ του μίλησε.

Real Madrid's Eduardo Camavinga in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά με τη φανέλα της Ρεάλ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Καμιβιγκά έχει έρθει στην Ρεάλ Μαδρίτης με μεγάλες προσδοκίες. Τελευταία, όμως, κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τη διοίκηση των Μαδριλένων να σκέφτεται να τον δανείσει. Μάλιστα, υπήρξαν και υποψήφιες ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Τσέλσι.

Ο γνωστός ρεπόρτερ που ειδικεύεται επί των μεταγραφικών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανήρτησε στο Twitter δήλωση που του έκανε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Τζοσούα Μπαρνέ. Ο εκπρόσωπος του Γάλλου σχολίασε: "Δεν είναι αλήθεια. Σίγουρα όλες οι ομάδες του κόσμου τον θέλουν.

Αλλά είναι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ χαρούμενη με τον Καμαβιγκά". Ο 20χρονος Γάλλος έχει συμβόλαιο με τη διοίκηση Πέρεθ έως το '27. Η Ρεάλ τον είχε αγοράσει από την Ρεν το '21 με 31.000.000 ευρώ και ο παίκτης φέτος μετράει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Αδιανόητη καταστροφή για Μπολτ: Με τόσα χρήματα έμεινε στο λογαριασμό του

Λούκα Ντόντσιτς: Η εσωτερική όψη του "τέρατος" που οδηγεί ο Σλοβένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK