Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι ετοιμάζει πρόταση για άσο της Νάπολι και δεν είναι ο Κβαρατσχέλια

Την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού Βίκτορ Όσιμεν, που την φετινή σεζόν εντυπωσιάζει με την φανέλα της Νάπολι, εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της Calciomercato.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά φέρεται να ψάχνει από τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με δημοσίευμα της Calciomercato που αναπαράγει και το GOAL, ένα από τα ονόματα της λίστας των Μαδριλένων είναι αυτό του άσου της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Νάπολι, έχοντας 9 γκολ και 3 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σχηματίζοντας με το μεγάλο αστέρι της ομάδας Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο.

Ο Όσιμεν, τον οποίο η Νάπολι αγόρασε το 2020 αντί 75.000.000 ευρώ από τη Λιλ, διανύει στα 23 του άλλη μία εξαιρετική χρονιά κάτι που όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα αναγκάσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν, έφυγε ο Λεβαντόφσκι και τα νούμερά της στα γκολ είναι ασύλληπτα μέχρι στιγμής

Σίτι, ο προπονητής που θα έπαιρνε εάν έφευγε ο Γκουαρντιόλα

Λιβάγια, "οργιάζει" ξανά ο Κροάτης της Χάιντουκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK