Σίτι, ο προπονητής που θα έπαιρνε εάν έφευγε ο Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι και το επιτελείο του εκπροσωπεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα τα έχουν βρει σε όλα και ο πετυχημένος προπονητής αναμένεται να συνεχίσει στην αγγλική ομάδα. Ποιοι όμως θα ήταν οι υποψήφιοι εάν έφευγε;

Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δημοσίευμα του 90min επισημαίνει πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι άνθρωποί του τα έχουν βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και οι πρωταθλητές θέλουν έως το τέλος της χρονιάς ο Καταλανός να έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ωστόσο, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τους προπονητές που θα είχαν περίοπτη θέση εάν ο Γκουαρντιόλα αποφάσιζε να φύγει από το Μάντσεστερ.

Ο καθόλου άγνωστος στην ομάδα Μικέλ Αρτέτα είναι από τα πρόσωπα που αρέσουν στη διοίκηση. Άλλωστε, έχει δουλέψει εκεί ως βοηθός του Πεπ. Παράλληλα, η Σίτι φέρεται πως θα κοιτούσε και την περίπτωση του Νάιγκελσμαν της Μπάγερν Μονάχου, ενώ η έκπληξη είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο της Ρίβερ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν, έφυγε ο Λεβαντόφσκι και τα νούμερά της στα γκολ είναι ασύλληπτα μέχρι στιγμής

Λίβερπουλ: Το Ντουμπάι θέλει τους Κόκκινους με ασύλληπτο ποσό

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK