Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε επιτέλους θα παίξει ο Αρντά Γκιουλέρ;

Ο Αρντά Γκιουλέρ έγινε η αιτία η Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρήσει σε απόλυση από το ιατρικό τμήμα το κλαμπ. Το θέμα, τώρα, είναι πότε θ' αγωνιστεί. Ο Αντσελότι απάντησε.

New Real Madrid player Arda Güler from Turkey attends a press conference during his official presentation in Madrid, Spain, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Γκιουλέρ την ημέρα της παρουσίασής του από την Ρεάλ AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Αρντά Γκιουλέρ ήταν από τους παίκτες που το καλοκαίρι δημιούργησε ντόρο γύρω από τ' όνομά του. Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ρίχτηκαν στον αγώνα της απόκτησής του αλλά όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ενεργοποιηθεί η δουλειά για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό έγινε... αέρα.

Ωστόσο, με το καλημέρα σας η ατυχία χτύπησε την πόρτα του wonderkid κι ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω. Μετέπειτα ακολούθησε υποτροπή που κόστισε τη δουλειά ενός ανθρώπου από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ. Το ερώτημα, πλέον, που προκύπτει είναι πότε επιτέλους ο Τούρκος θα παρουσιαστεί στο κοινό με την μπάλα στα πόδια;

Ο Κάρλο Αντσελότι σε σχετική ερώτηση που του έγινε προσπάθησε να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για την υπόθεση: "Ο Γκιουλέρ είναι σχεδόν πίσω. Θα προπονηθεί πιο σκληρά την επόμενη εβδομάδα και μετά θα είναι έτοιμος. Δεν μπορώ να πω εάν θα παίξει στα τελευταία ματς της σεζόν ή στην αρχή του 2024".

Θυμίζουμε πως στις πρώτες του ημέρες στην Μαδρίτη ο Γκιουλέρ δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να συζητήσει την περίπτωση του δανεισμού του. Ο νεαρός είναι σίγουρος για τον εαυτό του και ήθελε αμέσως να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας του Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλιπς, Τσιγκρίνσκι και άλλοι πέντε που δεν μπόρεσε ο Γκουαρντιόλα να εκτοξεύσει

Τσέλσι, αποφασισμένη: Αδιαφορεί για το FFP και πάει για ρεκόρ μεταγραφής στη θέση του φορ

Μάντσεστερ Σίτι: 50.000.000 ευρώ για 29 ματς, μια συγγνώμη και ένα αντίο από τον Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK