Τσέλσι, αποφασισμένη: Αδιαφορεί για το FFP και πάει για ρεκόρ μεταγραφής στη θέση του φορ

Ασταμάτητη η Τσέλσι που σύμφωνα με δημοσίευμα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο να σπάσει μεταγραφικό ρεκόρ για επιθετικό.

Chelsea owner Todd Boehly gestures before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπέλι AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Δημοσίευμα φέρνει την Τσέλσι στο μεταγραφικό προσκήνιο μερικές ημέρες προτού ανοίξει το χειμερινό παράθυρο των μετακινήσεων. Συγκεκριμένα, το Football Transfers αναφέρει πως οι Μπλε είναι έτοιμοι να διαθέσουν ό,τι χρειαστεί από χρήματα για τον Βίκτορ Όσιμεν.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Τοντ Μπέλι είναι αυτός που αποφάσισε ότι η ομάδα μπορεί να κινηθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση έστω κι αν τα δεδομένα με το FFP μόνο σίγουρα δεν είναι με το "τρελό" άνοιγμα που έχει κάνει η Τσέλσι για να ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες.

Οι Άγγλοι εκτός από τα χρήματα που φέρεται ότι θα ρίξουν στην αγορά, θέλουν να πατήσουν και στο γεγονός των κακών σχέσεων που έχει ο Νιγηριανός μπόμπερ με την Νάπολι, έστω κι αν ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί εδώ και μέρες να το καμουφλάρει.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας πιθανόν να ξεπερνούν και τα 120.000.000 ευρώ. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι είναι αυτή του Έντσο Φερνάντες που έκλεισε στα 121.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλιπς, Τσιγκρίνσκι και άλλοι πέντε που δεν μπόρεσε ο Γκουαρντιόλα να εκτοξεύσει

Η επιστροφή της Ζενίτ στις ακριβές μεταγραφές: Δίνει 18 εκατ. ευρώ για Βραζιλιάνο παικταρά

Μάντσεστερ Σίτι: 50.000.000 ευρώ για 29 ματς, μια συγγνώμη και ένα αντίο από τον Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK