Ρεάλ Μαδρίτης: Προς ανανέωση της συνεργασίας με Μπέκαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Προς ανανέωση της συνεργασίας με Μπέκαμ

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση υποδέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ την πρόσκληση των διοικούντων τη Ρεάλ Μαδρίτης για την έναρξη συζητήσεων όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Αγγλος σούπερ-σταρ διανύει την τρίτη του σεζόν στις τάξεις της "βασίλισσας" και το ισχύον συμβόλαιό του, λήγει το καλοκαίρι του 2008.

"Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι επιθυμεί να συζητήσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα" , ήταν η πρώτη αντίδραση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πρόσθεσε: "Η ζωή μου στη Μαδρίτη είναι τέλεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Ρεάλ και φυσικά, θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Οριοθετήσαμε τη συνάντηση μέσα στους επόμενους δύο μήνες αλλά πρέπει να περιμένουμε αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας "τρέχουν" και πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτές".

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπέκαμ στη Μαδρίτη είναι η δημοσιοποίηση, κυρίως σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, οποιασδήποτε δραστηριότητας της προσωπικής του ζωής. Πάντως, η επιμονή των "παπαράτσι", δεν φαίνεται να τον πτοεί: "Ανέκαθεν είχα και θα εξακολουθώ να έχω προβλήματα με τους "παπαράτσι". Τα τελευταία δύο χρόνια, δύο άντρες βρίσκονται μόνιμα έξω από το σπίτι μου κι αυτό κάποιες φορές είναι τρομαχτικό. Αλλά αυτή είναι η ζωή μου και πρέπει να το αποδεχτώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK